lyd -eng. om dette tema i mp3 

Åge Grønnings bokroman  METAMORFOSE

 

en spennende metafysisk historie ispunnet et samtidig krim-drama i Bergen...

 
link to german- with english aut.translation on much stuff on the VRIL-UFOs   |  part 2  |  part 3

 Bergenseren (nå bosatt i Br.dal) Åge Grønning har skrevet en – ja hva skal vi kalle det – en sci-fic-roman, om en verkstedseier sønn fra Bergen som får en merkelig ’dameforbindelse’. Ja, som i boken er en over hundre år gammel dame, men med det samme ungdommelige utseende som en 30-åring!  Denne mannlige hovedpersonen i romanen er en ugift metallurg i 40årene, gullsmed - men også opptatt av å lage metallegeringer og supersterkt stål.

under-video om bakgrunnen for vril-utviklingen av anti-grav-fartøyer som også boken delvis går på-

klikk her om denne over  ikke åpner/kjører

Han hadde skrevet noe om dette på nettet, og ble senere kontaktet av denne overnevnte dame som snakket med noe tysk aksent. Hun kalte seg Maria Orsic, som sa hun hadde lest dette. Hun gav han bl a noen nøkler til å forstå en større virkelighet, og fire år etter dette første møtet opplevde han en morgen et mystisk nærvær av henne i en slags visjon eller halvveis materialisasjon. Her da litt fra s.30 i Åge Grønnings bokroman  METAMORFOSE.  Som da bl a omhandler dette første møte med denne mystiske Maria Orsic: (mer om henne under)

 

”...Inntrykkene var på en måte vevd inn i lukten fra en nyslått gressplen, lyden fra vinkelsliperen og den elektriske stemningen som hadde oppstått da de snakket sammen.

Det var på tide å finne ut mer om henne på nettet. Endelig skulle han få vite alderen hennes. Han googlet Maria Orsic og fikk mange treff, men han fant ikke noe om den Maria Orsic han nylig hadde snakket med. Googles søkemotor gav heller in­gen resultater. Var han blitt lurt? I noen minutter var hodet hans opptatt med å analysere dette spørsmålet. Hun hadde vært så klar på meldingen om å lese om henne på nettet, men ingenting fantes, ikke en setning. Den eneste Maria Orsic han fant, var en dame som var født i Østerrike i 1895, og som hadde flyttet med foreldrene sine til Tyskland på begynnelsen av 1900-tallet. Han kunne ikke se noen sammenheng med denne personen, selv ikke med full åpenhet og mye intuisjon. Den eneste mulige forklaringen var at de kanskje var i slekt.

 

Han brukte noen minutter på å lese om denne andre Maria Orsic som var født i Østerrike. Det var en beretning med gren­seløst sludder og vrøvl fra ende til annen. Han merket en stigen­de irritasjon, og sluttet å lese. Han hadde lest om vriellinnene og ledd høyt.

Utmattet av kveldens inntrykk satte han seg til for å kikke litt på tv. Bildene fra skjermen flimret forbi uten at han fikk tak i noe som helst. En tanke slo ham. Denne Maria Orsic kunne ikke være helt frisk i hodet. Kanskje hun hadde rømt fra en institusjon? Hun ville vise ham noe neste dag, men nå var han sikker på at ingenting av betydning ville komme frem. Skulle han la være å møte opp?

Det var ikke noe fornuft i dette resonnementet, det visste han godt. Han reagerte på denne måten fordi han følte seg en smule dum som hadde latt seg lure.

Neste dag hadde han våknet med en kraftig følelse av for­ventning. På ettermiddagen var det noe som hadde drevet ham til å være ute i ekstra god tid. Han gikk og tuslet rundt i Nygårdsparken en stund før han fant en ledig benk like i nær­heten av fontenen. Mens han satt slik og prøvde å få tiden til å gå, våknet gullsmeden og metallurgen i ham. Han ville si henne noen sannhetsord. Tiden slepte seg av gårde. Han holdt nøye oppsyn med klokken, og etter hvert viste den 16.47, tretten minutter igjen til hun ville dukke opp.

Forventningen han følte harmonerte ikke med følelsen av å være lurt. Faktisk så gledet han seg til å treffe henne igjen og høre hva slags forklaringer hun ville presentere. Ville hun være like rolig og avbalansert denne dagen, eller ville han få se en psy­kotisk side ved henne? Tanken på at hun muligens var psykisk syk, forsterket seg.

To minutter på fem så han henne komme gående mot seg med den samme skuldervesken på plass. Hun hadde på seg samme dongeribukser som dagen før, mens jakken var skiftet ut med en lysere utgave, nærmest hvit. Straks etter fikk han øyekontakt med henne og merket hvordan et forsiktig smil kom til syne. Erik var opprømt og kjente hvordan nysgjerrigheten vokste. Hva ville denne mystiske damen finne på?

- Hei, du har innfunnet deg.

- Jeg er på plass, som du ser.

- Er det bare bra med deg, Erik?

- Helt supert, svarte han uten å tenke seg om. Han regnet da med det. Pussig spørsmål i grunnen, tenkte han.

Hun satte seg ned ved siden av ham og plasserte skuldervesk­en på fanget. Erik betraktet henne i profil mens hun lette etter noe i vesken. Hun lignet på noen, men han kom ikke på hvem det kunne være, en skuespillerinne muligens?

Du verden, tenkte han, så flott en dame. Igjen ble han min­net om hvor gammel hun kunne være. Han holdt fast ved 34 år. Impulsivt kastet han seg uti det. - Jeg fant deg ikke på nettet i går. Han la merke til hvordan smilet hennes bredte seg mens hun rettet seg helt opp i ryggen og så rett framfor seg. Igjen utviste hun en slags stoisk ro, på grensen til det irriterende. Han ville gjenta meldingen, men akkurat da vendte hun seg mot ham og så ham i øyene.

- Hva fant du ut, da, Erik?

- Fant og fant, svarte han raskt og ble en smule lattermild. Han unngikk å bryte ut i latter og klarte å forme et seriøst svar.

- Jeg fant en Maria Orsic som er født i 1895. Det var ingen andre treff på det navnet. Er du i slekt med henne, kanskje?

På nytt var smilet der før hun svarte. - Vel, vel Erik. Jeg ville jo utfordre deg, som jeg fortalte. Og det har jeg gjort. Du fant meg.

- Hva mener du? sa han forfjamset. Hvem er denne Maria Orsic som er født i 1895?

- Det er meg.

Han satt noen sekunder og så forbløffet på henne og lurte på om han hadde hørt riktig. Han var forberedt på det meste, men dette ble for drøyt. Det var rett og slett ikke morsomt lenger.

- Deg! Hva mener du med at det er deg? sa han og ristet for­virret på hodet. - Jeg er født i 1895, i Østerrike.

-Så du er 115 år?

- Ja, i jordiske år.

Han merket at hun betraktet ham nøye for å spore en slags reaksjon. Det han følte ved denne opplysningen var noe som lignet på panikk. Han prøvde å undertrykke reaksjonen sin ved å bøye seg forover og se ned i bakken. Han plasserte albuene mot lårene og gnikket håndflatene mot hverandre.

- Jeg ser du er sjokkert?

Han trakk pusten dypt og tenkte seg om. Han festet blikket på noen småstein foran seg.

- Litt, kanskje, svarte han og fortsatte å se ned.

- Vel, nå skal du høre en ting, Erik Bjerke, hvis du kan se opp et øyeblikk.

Den moderlige kommandoen hennes fikk ham til å snu seg mot henne. Hun var alvorlig og så samtidig noe bekymret ut.

- Jeg visste at jeg tok en risk ved å oppsøke deg, men da jeg leste om dine betraktninger på nettet, fikk jeg en følelse av at jeg ville treffe en person som var åpen nok til å utfordre en annen side av virkeligheten.

- Driver du ap med meg, Maria? Hva er det du egentlig vil fram til? presset han frem. Tonen hans var blitt skarpere, og han var på nippet til å bli irritert. Han tok seg sammen, foldet hendene og gned tomlene mot hverandre med en jevn rytme. Det var vanskelig å demme opp for frustrasjonen som veltet over ham.

- Du trenger tid på deg til å fordøye disse opplysningene, og jeg anbefaler deg å vente med å trekke forhastede konklusjoner. La inntrykkene synke inn. Din kognitive bevissthet er nå på leting etter en forklaring du kan leve med. Avvisning er en na­turlig beskyttelsesmekanisme, som du sikkert kjenner til.

Jo da, han kjente til den frasen med kognitiv forvirring. Det hun sa virket for så vidt troverdig. Han var klar over at det fantes psykiatriske tilfeller hvor folk trodde de var Jesus eller Napoleon. Schizofreni kunne også være en forklaring, eller at hun rett og slett var en notorisk lystløgner.

- Hvordan kan det ha seg at du er 115 år? datt det ut av ham mens han krysset armene i forsvarsposisjon.

- Erik. Hør en ting. Jeg skal med glede fortelle deg det du spør om, men en ting om gangen. Dette er første steget. Din hjerne trenger hvile og må bearbeide disse nye opplysningene. Husk at du kan ikke spise en hel okse i et og samme måltid, ikke sant? Du må dele opp i porsjoner. Jeg har gitt deg én porsjon som du trenger å fordøye før du får neste.

- Ja vel, sa han som en lydig skolegutt. - Dette med alderen gjør meg nysgjerrig.

- Et veldig bra utgangspunkt, Erik. Det var noe jeg ville vise deg i dag. Det er en av grunnene til at jeg har tatt kontakt med deg, som du sikkert har skjønt. Tiden er inne til å snakke om metallforbindelser, er du klar?

 

- Selvfølgelig, jeg er spent.

Igjen smugtittet han på henne da hun åpnet vesken og tok ut to bokser. Nå kom han på hvem hun lignet på. Det var Sharon Tate, skuespillerinnen som ble drept av Charles Manson i 1969. Det var som å se henne.

Han fikk ikke alderen hennes ut av hodet. Noe så inn i gran­skauen grandiost på trynet, tenkte han. Innbilte hun seg virke­lig at han ville kjøpe den påstanden? Han lo inni seg. Hun satte fra seg boksene på benken mellom dem.

Jaha, tenkte han, her kommer vidundermiddelet. Kanskje produktet heter Lurium 3000X?

-To bokser med spennende greier i, forstår jeg, sa han ironisk.

- Ja, det er spennende, det skal være visst. Innholdet i disse boksene har du nok aldri sett før. Kanskje har du hørt om det?

- Hva er det for noe? spurte han med stigende iver i stemmen.

 En uventet lyd brakte ham tilbake til nuet, morens kraftige røst nådde ham fra kjøkkenet.

- Nå må du vakna, Erik! Indianerne kjem, ljomet det humør­fylt. Det hendte hun kom med denne sekvensen når han falt i tanker og ble forsinket. Moren hadde rett, han trengte å komme seg tilbake til her og nå.

- Kommer nå, svarte han på vei gjennom kjøkkendøren.

- Det ser ut for at egget ditt er blitt kaldt.

- Ikke noe problem, sa han og strakte seg etter brødet.

- Litt distré i dag, kanskje? sa moren og sendte ham det vel­kjente, lure smilet.

- Noe i den retning, jeg skal være glad når denne dagen er over.

- Jeg tenkte å vaske stuegardinene dine i dag.

- Det høres bra ut.

- Hvis du vil kan jeg også vaske gardinene på kjøkkenet, de kunne trengt en skyll.

- Flott, bare gjør det.

Gardiner var noe han ikke prioriterte. Han satte pris på den hjelpen han fikk med det store huset. Moren pleide å ta seg en tur vår og høst og hjelpe til med husvask og pynting, noe han var takknemlig for.

Han kakket toppen av egget. Det var perfekt. Det smakte like bra som han hadde tenkt seg.

Klokken var blitt åtte, en halvtime til han skulle være på jobb.

- Vil du at jeg skal lage middag til deg i dag?

- Det trenger du ikke. Jeg skal treffe noen etter møtet med konsernet, og spiser mest sannsynlig ute.

- Det skal bli spennende å høre hva som kommer ut av dette møtet.

- Du bør forberede deg på en overraskelse.

Moren fikk et mistroisk blikk. - Du mener i positiv retning, antar jeg?

- Det kan slå begge veier.

- Du gjør meg urolig, Erik.

- Du får en tilbakemelding i kveld. Kanskje går det bedre enn jeg tror. Ikke godt å si.

Litt senere på badet gransket han seg i speilet noen sekunder og funderte mens han dro kammen igjennom håret. Kanskje var dette dagen for uventede hendelser?

Ikke lenge etter befant han seg i bilen og startet opp. Uvirkelighetsfølelsen var der fremdeles, selv om han ble truf­fet av solens blide stråler fra en blågrå himmel. Maria Orsic ville ikke forlate tankene hans. Det uvirkelige ved henne hadde forsterket seg.

Han svingte ut fra gårdsplassen samtidig med at tankene igjen forsvant fire år tilbake i tid.

 

Maria Orsic hadde plukket opp to bokser fra vesken sin som hun plasserte på benken mellom dem.

Det var kommet et nytt og annerledes uttrykk i ansiktet hennes, noe gåtefullt….

 (litt mer under/nederst)

*   *   *

 

Men boken vikler denne mystiske Maria Orsic historien sammen med en spennende kriminalhistorie som innbefatter mord og narkotikalangere, og scenen er samme sted; Bergen – forfatterens hjemby. Spørsmålet er da om forfatteren har måttet velge å veve denne ukjente/farlige og mulige VIRKELIGE historie om disse tyske mediale kvinners kontakt med utenomjordiske  - som førte til superhemmelige prosjekter fra før/under WW2 og senere videre- utviklet i Area51 - sammen med denne oppdikta kriminal-fortellingen inn i samme bok – for i det helt tatt å få noe forlag til å utgi den…?

For det er liten tvil om at hele den vestlige etterretning, i samarbeide med CIA, har gjort ALT i deres makt å gjøre dette med Vril-selskapets innsikter i antigravitasjons-fartøyer, til et ikke-tema i etterkrigstiden. På akkurat samme måte som de etter krigen og til nå, har latterliggjort og undertrykt all mulig informasjon av temaet utenomjordiske.

se ellers mer om samme tema her:

http://discaircraft.greyfalcon.us/

link to german- with english aut.translation on much stuff on the VRIL-UFOs   |  part 2  |  part 3

 

 *   *   *

 

 mer om ”vril-damene” –  og en av dem var den ”virkelige” Maria Orsic

søk og mer

Ellers om forfatteren:

http://www.e-forlag.no/om-aage_sannheten.html

 http://www.bokstaver.no/forfatterfjes/1079-metamorfose-en-transformasjon-pa-det-indre-plan.htm

 

  

(fra kap.15)

 

"Maria våknet grytidlig denne lørdagsmorgenen, med hodet fullt av tanker. Hun prøvde i det lengste å få sove litt til, men det gikk ikke. Hun ble liggende i sengen et kvarters tid, og til slutt tenkte hun at det ikke var nødvendig å tvinge kroppen til noe den ikke ønsket. I en døs stirret hun i taket, mens tankene vandret tilbake til den lykkelige tiden på Ganzir.

 Etter hvert kom hun seg på bena. Hun gikk mot vinduet og dro gardinene til side. Fra sjette etasje skuet hun ut over Ole BulIs plass og betraktet den blå steinen som hun hadde pas­sert sammen med Erik Bjerke sist mandag. Synet av den vakre steinen gav henne på nytt assosiasjoner til Ganzir, med alle sine fantastiske monumentale byggverk. Hun kom plutselig til å tenke på all kunnskapen hun hadde tilegnet seg på de 64 årene hun hadde bodd der. Det første året føltes det som om hen­nes gamle virkelighetsforståelse hadde blitt dradd gjennom en kvern. Hun hadde fått øynene opp for den store villfarelsen hun hadde levd i på jorden.

 Illusjonsboble, hadde 'hun kalt denne villfarelsen, som var styrt av en liten gruppe på 322 igigier. Hun fikk vite at intensjonene deres var å holde menneskene nede i uvitenhet, noe de sørget for med sine mange intelligente mani­puleringsteknikker og et fargerikt mangfold av bedrag. Jo større bedraget var, jo hurtigere ble det akseptert som en sannhet hos massene eller folkehavet, som hun pleide å si. Hun tenkte først og fremst på framveksten av nazismen på trettitallet. Bedrag og organisert, villedende propaganda var satt i system ene og alene for å villede menneskeheten og hindre en spirituell oppvåkning.

 Dette var en av motivasjonsgrunnene til at hun og Sigrun valgte å reise tilbake til jorden etter alle disse årene med spiritu­ell og fysisk velvære på Ganzir. De tok en stor sjanse, det visste de utmerket godt. De ville igjen bli utsatt for den spesielle jord­gravitasjonen som ville stresse kroppene deres. Heldigvis hadde de fått stoppet aldringsprogrammet i DNÅ-et av fremragende leger på Ganzir. På grunn av deres gode fysiske tilstand, ville det ta lang tid før de merket de tunge jordenergiene på kroppen. I tillegg hadde de med seg monoatomisk gull som ville opprett­holde den riktige frekvensen i cellene.

 Omtrent alt hun hadde lært på skolen som barn, om verden og historien, var proppfulit av unøyaktigheter og feil. Hun fikk også innblikk i hvordan de fleste religioner var konstruert med tanke på å opprettholde et gigantisk bedrag om menneskenes opprinnelse. Det geniale bedraget fikk folk til å tro at de beveget seg i den riktige retningen. Straks kom hun til å tenke på Jesu lignelse om den smale og den brede vei. Hun hadde så abso­lutt levd og gått på den brede vei, sammen med alle andre. På Ganzir hadde hun fått et bedre overblikk over forholdene hun hadde levd under på jorden. Det som hadde sjokkert henne mest, var avsløringen om hvordan det hele var skrudd sammen.

 Hun hadde møtt mange fantastiske personer, som bokstavelig talt hadde satt sine spor på jorden. En kveld hun og alle jentene var invitert hjem til Ganzirs overhode Ningishzidda og hans stab, ble de overraskende møtt med den største respekt fra ham. Denne store mannen, for stor var han, over to meter høy, hadde vist en enestående forståelse for deres vanskelige situasjon. Han hadde kjennskap til alt som hadde skjedd med dem, helt fra de første meldingene de mottok telepatisk i 1919, til de ankom planeten i 1945. Denne meget sympatiske personen gjorde et stort inntrykk på henne. Førsteinntrykket var at han virket be­skjeden og tilbakeholden. Han sa ikke mye, men når han først sa noe hadde det en eksplosiv kraft over seg. Ved en anledning hadde han fortalt om episoder fra sin tid på jorden. Snakk om å få historien levende beskrevet, hadde hun tenkt da han fortale om de mange utfordringene de hadde stått overfor, og hvordan de hadde løst dem ved å ta i bruk avansert høyteknologi og en utvidet kosmisk innsikt.

 

Maria spurte ham om pyramidene og hvordan de ble bygget. Ningishzidda reagerte spontant og smilte lenge til henne, kunne hun huske. «Jeg skal fortelle deg det, kjære Maria», «Vil du tro meg når jeg forteller deg at vi tok i bruk våre mentale krefter når vi bygde pyramidene, og at vi også tok i bruk energiene fra lyd og lysvibrasjoner?» Hun hadde trodd ham med en gang og svarte bekreftende «ja» til det. Hvorfor skulle hun ikke det? Han hadde da reist seg opp og nikket anerkjennende til henne og smilt hjertelig, samtidig som han tok en bit av en frukt han holdt i hånden. Ningishzidda bar ingen tittel på Ganzir. Likevel var han den ene, den øver­ste sjefen, guruen og lederen. Han styrte med stor innsikt og rettferdighet. Ålle innbyggerne på Ganzir ble oppmuntret og stimulert til å utvikle og bruke sine evner til det beste for seg selv, samfunnet og planeten. Hans storhetsstatus hadde vært, og var fremdeles, en umulig oppgave å beskrive eller forklare for vanlige, dødelige mennesker. Det samme var tilfellet når det gjaldt å forklare hvordan det var å bo under slike vakre forhold.

 Hun kjente seg privilegert over alt hun hadde fått oppleve på disse årene, og tenkte stadig på de mange fargerike personene som hadde krysset hennes vei og delt sine kosmiske erfaringer med henne. Slik ville også kveldens møte med disse fem ene­stående, unike personene fortone seg, kjente hun på seg. Nye biter i det kosmiske puslespillet skulle på plass. Hun ville motta mange nye impulser fra dem, merket hun, samtidig som hun registrerte den stimulerende, gode følelsen av å kunne gi dem noe verdifullt tilbake.

 På Ganzir hadde hun levd under perfekte forhold på alle plan, omtrent et helt jordisk menneskeliv, og truffet de mest respekterte personer i hele galaksen, som Ningishzidda og hans ven­ner. Hvis ordet gud kunne brukes om noen, måtte det nettopp være om ham, regenten på Ganzir, Ningishzidda. Det var en overbevisning hun alltid ville ta med seg.

Ved en anledning hadde Ningishzidda fortalt at det fremdeles fantes mange beviser på deres prektige kultur fra den gangen de var eneherskere på jorden. Bevisene var til beskuelse for alle som vil se, som presisjonsskårne steinmonolitter i alle størrelser, pyramider og artefakter i forskjellige fasonger, hadde han sagt. Videre hadde han fortalt at dette var noe som de 322 igigiene, som i sin tid ble forvist til jorden, ikke ønsket skulle bli allmen­kjent. De prøvde fremdeles desperat å slette alle spor etter oss over hele jorden, fortsatte han med. En av de viktigste meto­dene deres var å bruke vitenskapen til å spre desinformasjon om anunnakienes kulturhistoriske storhetstid, lenge før Egypt i det hele tatt var påtenkt. Mesteparten av kunnskapen på jorden var nøye styrt og regulert i en og samme retning, og det var bort fra alle bevisene om fortidens mange høyteknologiske sivilisasjoner.

 

Foruten å bygge pyramidene ved Gizaplatået i Egypt, hadde han også hatt ansvaret for rombasen i Baalbek, hadde han fortalt. Der gjorde de bruk av samme teknikk som ved byggin­gen av pyramidene. Store steinblokker ble skåret direkte ut av fjellet og satt på plass med millimeters presisjon. Steinblokker opp mot 1400 tonn ble transportert ved å få dem til å levitere. Det var ikke noe stort problem, hadde Ningishzidda fortalt, så lenge man kjente til de universelle lovmessigheter. Den dag i dag lå dette fundamentet i Baalbek til beskuelse for alle, og var et av de kraftigste bevisene på anunnakienes storhetstid på jorden, understreket han. Ningishzidda hadde deretter reist seg fra plassen han satt på og ruslet rolig frem og tilbake. Det var som han sto foran et auditorium og doserte sine selvopplevde erfaringer. Så lenge de forviste igigiene satt med kontroll over jorden, og kontrollerte alt gullet, var de nødt til å opprettholde sin manipulering og desinformasjon for ikke å miste kontroll, hadde han fortsatt med. De var allerede begynt å frykte antall mennesker, og det verserte et ønske blant dem om å redusere jordens befolkning til 500 millioner. Det samme antallet som på Ganzir.

 Så fortalte Ningishzidda som en kontrast til dagens igigivelde, at menneskene den gang han var på jorden, levde sammen med dem i fredelig sameksistens og harmoni. Menneskene ble un­dervist i all den kunnskap som anunnakiene var i besittelse av, bortsett fra en del hemmeligheter de valgte å holde for seg selv. Blant annet ble menneskene introdusert for skriftspråket og de lærte å dyrke jorden og holde husdyr. Han fortalte at mange av de utenomjordiske som besøkte jorden som regel hadde med seg dyr og vekster fra sine egne hjemplaneter som medbrakte gaver til menneskene. Eksempelvis sau og geit, nevnte han, sammen med andre dyr som for lengst var utdødde. Menneskene ble gitt kunnskap i å utvinne metaller fra forskjellige bergarter, og de ble innviet i kunsten å lage bronse, stål og andre metallforbin­delser. En av hemmelighetene de valgte å holde for seg selv, var gudegullet, det som omtaltes som monoatomisk. Det ville de ha for seg selv, fortalte han.

Etter denne sekvensen hadde Ningishzidda blitt stille. Det virket som audiensen var over, og Maria og de andre jentene fikk et høflig takk for besøket og eskortert til utgangen. Der ble de ønsket velkommen tilbake ved en senere anledning.

 

Denne fine lørdagen i Bergen var en viktig dag for henne. Hun hadde faktisk sett frem til denne store dagen i flere år. Endelig skulle hun få samlet personer som alle hadde denne tredobbelte helixspiralen i DNÅ-et sitt, og som med tiden kunne bli i stand til å aktivisere en selvfornyende mitrokondiaktivitet i cellene sine. Det ville bety at de kunne leve like lenge som en hvilken som helst annen anunnaki, hvis de inntok monoatomisk gull regelmessig, vel og merke. Hvis ikke ville aldringsprosessen slå inn. Men først måtte de få aldringsprogrammet i DNA-et sitt deaktivert.

 Dette var dagen da de skulle få anledning til å bli kjent med hverandre og dele erfaringer, kanskje det også ville bli starten på et viktig samarbeid i tiden fremover.

Maria hadde et brennende ønske om å bygge opp en slag­kraftig motkraft til det negative igigiveldet som styrte det meste på denne vakre planeten. Det hadde vært drømmen hennes si­den hun kom tilbake fra Ganzir i 2008, sammen med sin gode venninne Sigrun. Det var mer bruk for dem på jorden enn på Ganzir. Denne innstillingen hadde vokst hos dem begge, og til slutt valgte de å gjøre noe med det. Før de forlot Ganzir hadde Ningishzidda levert dem et skriv de kunne ta i bruk hvis de noen gang skulle møte vanskeligheter fra de forviste igigiene. Hun hadde tatt imot skrivet med stor ærbødighet og så at det var skrevet på gammelsumerisk. Maria og Sigrun hadde lært seg dette utdødde språket, og forsto innholdet. Det var blanding av en besvergelse og en sterk anmodning til den igigien som det ble lest opp til. Innholdet var et direkte krav fra Ningishzidda, og stemplet med hans segl. De måtte være sikker i sin sak når de stilte krav til igigiene, ble de fortalt, ellers kunne det slå negativt tilbake på dem selv.

Klokken viste 08.30. Hele tiden hadde hun stått ved vindu­et og betraktet den tiltagende aktiviteten på Ole Bulls plass, mens tankene hennes gradvis beveget seg inn i en tilstand av mindfulness.

Magen meldte fra om at det var tid for frokost og hun så frem til å besøke hotellets frokostbuffe. Sent kvelden i forveien hadde en følelse kommet til henne rett før hun la seg. Hun søkte den straks opp, og til sin store glede fikk hun inn at Kjetil Nesse og hans vakre kvinne, Unni Olavsdatter, var ankommet hotellet.

 

mmer om  tysker-ufo-ene ved å klikke på  bildet t.v - eng.info

lydbok av bok om bl a dette tema - SECRET SOCIETIES of Jan van Helsing (pseudonym) as audiobook mp3 - 38parts a 30min. book- the whole

link to german- with english aut.translation of much stuff on the VRIL-UFOs   |  part 2  |  part 3 | lyd -eng. om dette tema i mp3 

tekst kopi av artikkel om dette fra NYHETSSPEILET høsten 2015:

Orsicfly

 

for bilder ellers  - se http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/den-utrolige-historien-om-den-gatefulle-maria-orsic/


I fiksjonsromanen Metamorfose er den gåtefulle tysk/kroatiske damen Maria Orsic benyttet som en av karakterene i boken. Maria Orsic er derimot mer enn bare en fiktiv figur i en roman. Hun har levet og forbløffet sin samtid både som person og med all den spesielle kunnskapen hun formidlet.

Maria Orsic 1.11. 1897 - 11. mars 1945.
Maria
Orsic 1.11. 1897 - 11. mars 1945.


Det fortelles om henne at hun mottok meldinger fra utenomjordiske som holdt til på en planet som gikk i en bane rundt stjernen Aldebaran. Sprøtt ikke sant? Eller fullstendig ”lupie” (ko ko,) som de sier på engelsk. Anyway…

Det fortelles at meldingene hun mottok og skrev ned, var på det utdødde språket sumerisk. Bare det i seg selv burde vekke internasjonal oppmerksomhet. Vel, man kan si at det gjorde det, men da innenfor en lukket krets av eksperter, som igjen var ultra ivrige etter å oversette disse meldingene til tysk og engelsk.

Hva som egentlig skjedde med Maria Orsic som sporløst forsvant den 11. mars 1945 er en godt bevart hemmelighet. Det verserer diverse teorier som har en ting felles, og det er at de forblir på teoristadiet.
Marias historie

Hun ble født med navnet Maria Orsic den 1.11 1897. Faren Tomislav Orsic var en kroatisk immigrant, og moren Sabine Orsic var fra Wien i Østerrike. På begynnelsen av 1900-tallet flyttet familien til Berlin, og noen år senere flyttet de videre til Munchen.

Fra hun var ganske ung søkte Maria Orsic det spirituelle og åndelige. Hun var ivrig etter informasjon som kunne gi henne innsikt i metafysiske emner, og leste det meste hun kom over av litteratur som kunne inspirirere og opplyse henne.

Hun leste blant annet bøker av Helena Blavatsky, Rudolf Steiner, George Bernard Shaw og Edward B. Lytton.

Maria Orsic og hennes venninner hadde en viktig ting felles. De var ikke interessert i politikk. De var alle vegetarianere og søkte det spirituelle. De praktiserte meditasjon, var klarsynte, og var opptatt med kanalisering og åndelige temaer, tankeoverførings teknikker, praktisering av forskjellige meditasjonsteknikker hvor en av dem ble kalt for ”Labyrinth walkings techniques” (labyrintgåing i meditativ tilstand).


De var absolutt revolusjonære i tanker, holdninger, livsstil og livsfilisofi /kosmologi i forhold til samtiden. Både med sitt blotte nærvær og med sin store kunnskap og innsikt, bergtok Maria Orsic de fleste hun møtte på sin vei.

I mainstream-historie eksister hun ikke. Hun er knapt nok en myte, og blir så vidt omtalt som et medium som lirte fra seg en mengde med fjas eller mambo jambo, som noen sier. Virkeligheten er her snudd på hodet.

La oss se litt på hvem hun hadde kontakt med i sin tid og hva disse fortalte om sitt møte med henne.

*Den katolske presten Konrad Fuchs: ”Maria Orsic er det nærmeste jeg har kommet en ”saint” (helgen).
*Erkebiskop av Munchen, Michael von Faulhaber: ”En av de mest fascinerende personer jeg har møtt.”
*Eva Peron: ”Maria Orsic er unik, en overjordisk skjønnhet.
*Charles Lindbergh: ”Blendende vakker”.
*Heinrich Himmler: ”Maria Orsic er en farlig gal heks”.
*Prinsesse Stephanie Marie von Hohenlohe: ”A stunning beauty”.
*Presidenten for “Psychial Research», London, Elanor Sidgwick 1932: ” A genuine medium and psychic.”

En annen celeber person som kjente godt til hva Maria Orsic sto for, var den jugolslaviske marskalk Josip Broz Tito. Han var statsleder i Jugoslavia fra slutten av andre verdenskrig og frem til sin død i 1980, formelt i rollene som statsminister 1945–1963 og president 1953–1980 Han sendte henne to meldinger i sin tid som hun svarte på.


Dette var noe Tito fortalte i sin korrespondanse med sin venn Nikola Tesla. Kanskje var det denne informasjonen fra Tito, som la grunnlaget for kontaken mellom Nikola Tesla og Maria Orsic?

Da Nikola Tesla døde i 1943, ble det på hotellværelset han bodde på i New York, funnet en mengde med brev fra personer han hadde kontakt med over hele verden. Det ble også funnet en del brev fra Maria Orsic.
Hvor kan disse brevene ha tatt veien, og hvem har tatt vare på dem?

Hvor kan disse brevene ha tatt veien, og hvem har tatt vare på dem?

Fra 1945 av ble hun en ikke eksisterende person. Alle historiske opptegnelser om henne fra da av ble slettet. Ikke noe oppslagsverk eller leksikon nevner henne med et eneste ord.

Synes du det er underlig? Kan det være ren tilfeldighet, eller kan det være at noen med vitende og vilje har prøvd å fjerne hennes eksistens fra Jordens overflate? Hvis så er, er det naturlig å spørre, hvorfor det? Var hun, eller er hun kanskje fremdeles en trussel for noen?
Hva var det som gjorde Maria Orsic så unik og eksepsjonell?

Det hele begynte en vårdag i 1917 da Maria var 19 år. Det var sent på ettermiddagen at hun plutselig falt om i en slags bevisstløs tilstand eller transetilstand som kunne minne om koma, uten noen spesiell grunn eller foranledning. Det fortelles at hun befant seg i denne tilstanden et par timer før hun begynte å komme til seg selv.

Da hun var fullt og helt tilbake, fortalte hun moren med stor begeistring at hun hadde sett noen lysvesener som ikke var av denne verden. De hadde snakket til henne og fortalte at de ville besøke henne igjen når hun følte seg litt bedre. Men før de forlot henne, hadde de snakket til henne på et språk hun ikke forstod. Da moren hørte dette, ville hun ikke tro henne. Hun mente bestemt at datteren fabulerte, siden hun hadde hatt et illebefinnende.

Det var fra dette tidspunket Maria skjønte at noe ekstraordinært var kommet inn i livet hennes. Lysvesene kom tilbake som de hadde lovet, og kommuniserte med henne. Kontakt med dem oppnådde hun både i en dyp transetilstand og i varierende grader av bevissthet. Det virker som om disse lysvesene valgte å brukte god tid på å la Maria bli kjent med dem.

Utover i denne kontakten tilegnet Maria seg ny kunnskap om mange emner, som var med på å heve hennes kosmiske bevissthetsnivå. Lysvesene gav henne blant annet råd om å prøve forskjellige typer av meditasjon, og hvordan hun kunne øve seg opp til å utvide og endre sin bevissthet.

Etter at Maria Orsic fikk sin første utenomjordiske kontakt i 1917, etablerte hun sammen med sine fire venninner et selskap hun kalte for; ”Det tyske metafysiske selskap”(Alldeutsche Gesellschaft fur Metaphysik).

I 1919 ble dette selskapet innlemmet i det nystartede hemmelige Vril forbundet. Hele ideen med Vril forbundet var å inkludere personer som aktivt kunne bidra med sin kompetanse for å realisere planen om en Vimana, eller en Jenseitsflugmaschine, som det ble kalt på tysk. Vrilforbundet var hemmelig fordi selve prosjektet med å lage en Vimana var hemmelig (above top secret).

I følge eksperten Maximillien de Lafayette ble navnet eller ordet ”vril” mottatt eller kanalisert gjennom Maria Orsic fra sine utenomjordiske kontakter på det utdødde språket sumerisk. Det fortelles at Maria under denne kanaliseringssekvensen hørte i sin bevissthet hvordan ordet vril skulle uttales, men da mer som W´il.

På grunn av sin tyske påvirkning adopterte hun det hun oppfattet til Vril. En annen kilde til påvirkning kan være fiction roman «The Coming Race” utgitt 1871, av Edward B. Lytton, som handler om en overlegen rase i Jordens indre som bruker en kraftkilde som kalles for Vril-ya. Dette var en roman Maria hadde lest mange år i forveien.

V´ril, Vril, Vr´il, W ´il eller Wril består av to ord:

a – V eller W, eller Waw (sumerisk, ugaritisk) som står for tallet 6, som igjen betyr dør eller port.
b – ´IL som betyr Gud, (det høyeste vesen).

Ved å sette disse to ordene sammen er betydningen ; Guds dør, eller en stjerneport som leder til Gud.

I denne meldingen Maria Orsics mottok, var betydningen av Vril linket til resten av aldebaranteksten. ”En stjerneport (Stargate) som leder til Aldebaran”.

Fra denne tid av ble Maria og hennes venninner kjent som vrildamene.


Etter hvert fikk Maria vite at disse lysvesene hadde vært på reise rundt i universet, og i tilegg også besøkt andre universer og andre dimensjoner.

De fortalte til Marias store overraskelse at de hadde hersket på Jorden for mange tusener av år siden. Med tiden hadde de ervervet seg mye kunnskap og utviklet et høyt nivå av innsikt om hvordan universet er satt sammen og fungerer.

All denne kunnskapen om universet sammenfattet de i ordet Ansekadu-ra-abra.
A – Anse som betyr storslått.
B – Kadu, som betyr muligheter, og å være i stand til.
C – Ra, som betyr himmelsk, gudfryktig.
D – Abra, som betyr å krysse, gå over, forflytte seg fra et sted til et annet.

Dette var en meget hektisk periode i livet til Maria hvor mye skjedde på kort tid. Marias fire nære venninner som delte hennes interesse for det spirituelle og metafysiske, ble omgående gjort kjent med kontakten hun hadde med de utenomjordiske lys-vesene. Det gikk ikke lang tid før denne venninnegruppen var et hett samtaletema rundt om i Tyskland.


Foruten Maria Orsic besto gruppen av Sigrun Kuenheim, Traute A. Blom, Heike Erhardt og Gudrun Jentzsch.

Lysvesene gav Maria informasjon på mange områder, blant annet om helse og kosthold. Det var på denne tiden at Maria og hennes venninner gikk over til å bli vegetarianere og valgte å avstå fra alkohol. De lot håret vokse og kledde seg noe utradisjonelt.

Maria fortsatte å motta meldinger. De ble formidlet til henne både telepatisk, gjennom kanalisering og ved automatskrift.
Lysvesene fortalte at de hadde sin opprinnelse i stjernebildet Tyren, på en planet som gikk i bane rundt stjernen Aldebaran.
På begynnelsen på året 1919 hintet de frempå at de snart ville gi Maria en nyhet som ville bli banebrytende på mange områder.

Og nyheten kom, noen måneder senere. Det startet med at Maria plutselig begynte å kanalisere meldinger som hun ikke skjønte noe av. Møysommelig skrev hun ned alt hun «så» og «hørte». Det var tegn og symboler i et slags ordnet system.
Tegn og symboler i et ordnet system.Tegn og symboler i et ordnet system.


Lysvesene fortalte Maria at de ville gi henne en formel på hvordan det var mulig å bygge en Vimana, som er betegnelsen på et fartøy som kan fly blant annet ved hjelp av antigravitasjon.

Den utenomjordiske kontaken valgte å formidle formelen på et gammelt utdødd språk, kanskje fordi de da visste at informasjonen ville vekke oppsikt og bli tatt på alvor. De anmodet Maria om å søke hjelp slik at Vimanaprosjektet kunne komme i gang.

Den første Maria kontaktet og viste det kanaliserte materialet til, var faren Tomislav Orsic som på det tidspunktet jobbet ved universitet i Munchen. Han så med en gang et stort potensiale, og ba Maria om å skrive ned alt hun kunne huske av tegn og symboler hun hadde mottatt, slik at han fikk en bedre forståelse av hva det hele handlet om.

Det tok Maria to dager å notere ned alt hun hadde hørt og sett for sitt indre øye. Det dreide seg om dusinvis av skisser og illustrasjoner av flygende fartøyer, sirkulære vinger, hjul, diverse formler og diagrammer, mengder med tall, forskjellige målinger og mye mer.

På nytt viste Maria faren hva hun hadde notert, og han ble sjokkert og henrykt over det han fikk se. Dette ble begynnelsen på en enorm prosess som kom til å involvere dusinvis av eksperter på mange vitenskapelige områder, for i det hele tatt å få oversatt og kodet formelen som var gitt henne.

Tomislav Orsic tok med seg litt av materialet på jobben, og viste det til Professor Winfried.O.Schumann, en kjent vitenskapsmann som underviste ved universitet. Kanskje det ikke var helt tilfeldig at W.O. Schumann ble involvert i prosjektet. Takket være ham ble det satt fortgang i arbeidet med få tolket og oversatt materialet til tysk.
Winfried O. Schumann.Winfried O. Schumann.

På kort tid ble det ordnet med møter med forskjellige folk, eksperter, grupper og foreninger. Det aller første møtet skjedde den 16. september 1919 mellom W.O. Schumann og Maria Orsic på en kafé like i nærheten av det tekniske universitetet i Munchen.

Det var et møtet hvor Maria gikk rett på sak og spurte professor Schumann om han var interessert i å utforske muligheten til å bygge et super fly. Han ble perpleks over Maria sitt direkte spørsmål og avviste på ingen måte muligheten til å bygge et slikt superfly, men han trengte mer informasjon som han sa. Slik Professor Schumann så det, var det noen viktige hindringer som måtte ryddes av veien før de kunne komme i gang.

Han nevnte fire punkter.

Alle meldingene Maria hadde mottat på et fremmed språk, måtte bli oversatt nøyaktig.
Alle bilder Maria hadde mottat telepatisk måtte bli tolket og forklart på en vitenskapelig måte.
Det måtte taes kontakt med vitenskapsfolk innen forskjellige vitenskapelige grener, som kunne være med å dekode og forklare de tekniske dataene, og som ville forstå hvordan dette fartøyet kunne bygges.
Sikre finansiering fra kilder som ikke hadde tilknytning til myndighetene.

Dette var planen som skulle følges, og slik ble det. Det andre møtet fant sted noen dager senere den 19. september, igjen mellom Maria Orsic og W.O. Schumann. På dette møtet overleverte Maria noen få sider av materialet hun hadde mottat på et fremmed språk. Schumann gjenkjente deler av skriften og mente at det måtte være akkadisk eller sumerisk.

Professor Schumann ble så begeistret for det han fikk se at han lovet å ta kontakt med en av verdens ledende esperter på semittiske språk, Dr. Professor Friedrich Delitzsc.

På det tredje møtet som ble holdt onsdag 17. desember 1919 i en jakthytte i nærheten av Brechtgarden, var foruten W.O. Schumann, en rekke fornemme personer fra forskjellige selskaper tilstede. Blant annet folk fra Thule selskapet, og en liten kontingent fra foreningen som kalte seg for DHvSS (Die Herren Vom Schwarzen Stein). Tilstede var også en del språkeksperter fra Pan Babylonisk selskap.

Straks de fikk se Maria sine kanaliserte meldinger, kunne de fortelle at deler av teksten var på sumerisk, mens andre deler igjen var på et gammelt semittisk språk som noen av dem tolket til å være Ana´kh, en eldre versjon av sumerisk, som hevdes å være det språket anunnakiene snakket.

Mens ekspertene klødde seg i hodet av forundring, kunngjorde Maria Orsic at Sigrun Kuenheim i en endret bevissthetstilstand allerede flere uker i forveien, hadde oversatt noen sider av det mystiske språket til tysk.

Forventningen og nysgjerrigheten steg da til de store høyder i den gamle jakthytten ved foten av Alpene. Klaus Haushofer leste opp den tyske teksten for de tilstedeværende som Sigrun hadde oversatt til tysk. Det fikk dem til å sperre opp øynene. Meldingene fra denne utenomjordiske sivilisasjoenen hadde kommet som et sjokk på dem.

Teksten inneholdt tekniske dataer og klare formler av teknisk karakter på hvordan det er mulig å konstruere et antigravitasjons fartøy, en Vimana som de utenomjordiske selv kalte fartøyet. Instruksjonene inneholdt også en mengde med tekniske tegninger som illustrerte viktige komponenter.

Det ble et fjerde og et femte møte før arbeidet med å oversette og dekode meldingene tok til. På dette tidspunktet var det få personer Maria Orsic hadde full tiltro til, men en av dem var Dr. W.O.Schumann, som nærmest var blitt som en farsfigur for henne, og som alltid var et fast innslag på alle disse forberedende møtene som ble holdt.

Det var i denne perioden at det ble klart for Maria at lysvesene sendte henne og de fire venninnene hennes en invitasjon om å komme til Aldebaran. Invitasjonen ble ikke formidlet til henne gjennom vanlig telepatisk kontakt eller ved kanalisering, men var mer en følelse eller tilstand hun kjente inne i seg. Hun formidlet da straks videre denne invitasjonen til de andre. Det vakte stor glød og begeistring hos samtlige, og fra da av kalte de denne invitasjonen bare for Aldebaran prosjektet.


Sigrun Kuenheim foran en Vril Jeger.
Sigrun Kuenheim foran en Vril Jeger.

Noen av planetens beste eksperter på på kileskrift og gamle utdødde språk som sumerisk og akkadisk, var med på å oversette Maria sine skrifter som fra da ble kalt for aldebaranskriftene. En av dem som spilte en vesentlig rolle i denne forbindelse, var Dr. Professor Friedrich Delitzsc.

Disse tekstene inneholdt «gjennomførbare vitenskapelige formler», som ble undersøkt, studert, sjekket, verifisert og tolket av blant annet tyske professorer som underviste i München og Berlin.

Også forskere og professorer ved andre prestisjetunge universiteter som for eksempel i Canada, Storbritannia og Amerika, måtte erkjenne at aldebarantekstene inneholdt vitenskapelige gjennomførbare formler.

Alderbarantekstene innholdt også mange koder og symboler som utfordret datidens eksperter på kodeknekking og symbolspråk. Ekspertpanelet som bidro med sin kompetanse på tyvetallet og senere, var blant andre :

Dr. Dennis Gabor, Norbert Wiener, Isaac Asimov, Nicola Tesla, Alan Turing, Elisabeth Friedman, William Friedman, Jan Gralinski, Pitor Smolenski, Charles Malik, Agnes Meyer Drisoll, Kurt Blome, Hans Freudental, Dr. Vannevar Bush, Dr. Willard Van Orman Quine, Karl Haushofer, Dr Walter Johannes Stein, Dr. Ludwig Lewin, Rudolf Steiner, Karl Harrar og mange flere.

Senere fattet også president Harry S.Trumans egen språkekspert Charles E. Bohlen, interesse for aldebaran-skriftene.
President Harry S.Trumans egen språkekspert Charles E. Bohlen.


Da all kodeknekkingen og oversettingen fra sumerisk var ferdig, begynte selve jobben med å bygge dette fartøyet som de hadde fått full informasjon om. I følge Maria Orsic-eksperten Maximillien de Lafayette, hadde Maria Orsic og Nicola Tesla kontakt pr. brev. Kanskje var det slik at Nikola Tesla gav noen råd i forbindelse med byggingen av Haunebu og Vril fartøyene som de ble kalt.

Prototypen på det første fartøyet sto allerede ferdig i juni 1922. Prøveflygningen ble en eneste stor nedtur, siden fartøyet ikke fungerte slik man trodde. Her er det undertegnede tror at Maria Orsic kontaktet Nikola Tesla og fikk gode råd fra ham.

Etter en del forbedringer, fant den neste testflygingen sted i januar 1924. Denne testen var mer postiv en den forrige, og prosjektgruppen skjønte da at de var på riktig spor. Ennå gjensto mye arbeid før man satte i gang med regulære testflyginger.

De tekniske dataene som Maria hadde formidlet via aldebaranskriftene, oppfattet ingeniørene også som en mulighet til å eksprimentere med forskjellige typer og størrelser av slike rundfly. Og det ble gjort.

De største ble kalt for Haunebu og de mindre utgavene på slutten av tredvetallet, ble kalt for Vril Odin og Vril Jeger.

Det skulle gå ytterligere 12 år med prøving og feiling før testflygingen med «RFZ–1» (RundFlugZeug), ble sett på som hundre prosent vellykket. Frem til annen verdenskrigs begynnelse i 1939, hadde det blitt produsert en rekke varianter av den første «RFZ –1» (RundFlugZeug) modellen.

Fremdriftsystemet sies å ha vært prinnsippet om implosjon, og (kanskje Nikola Tesla her bidro med noen tips?) Antigravitasjon var fremdeles på et mekanisk stadium, noe de hadde klart å få til ved hjelp av to store vertikalt roterende tanker som ble fylt med kvikksølv.

I 1939 gikk produksjonen over i en ny fase ved at antigravitasjonssystemet ble oppgradert. Det nye systemet skulle brukes i de nye og mindre fartøyene Vril Jeger og Vril Odin, som allerede var i produksjon.


Haunebu II.(bilde(r) -se orig.art.)


Interessant å merke seg at denne modellen er identisk med UFOen som knyttes til George Adamski.

Oppgraderingen besto i at de to vertikalt roterende tankene eller sentrifugene med kvikksølv, ble erstattet med superflytende helium 3, etter anvisning fra de utenomjordiske. Denne heliumstypen skilte seg ut fra vanlig helium 4, ved at kjernen kun består av to protoner og et nøytron. Helium 3 var en av mange nyvinninger som bidro til at Haunebo-prosjektet ble skrinlagt til fordel for Vril Jeger og Vril Odin fartøyene.

På dette tidspunktet i historien var betegnelsen UFO et ukjent begrep. Det var ikke før i 1953 at denne betegnelsen uidentifisert flygende objekt ble tatt i bruk.

Da andre verdenskrig hadde rast noen år var det mange som var ivrige etter å få dem opp i luften. Maria Orsic så denne utviklingen og gjorde en rask inngripen. Hun kontaktet professor Schumann og spurte om han kunne fortelle medlemmene (investorene) i Thule og DHvSS selskapene, om at prosjektet ikke var ferdig, at det trengtes mer forskning. Hun understreket at runddiskene på langt nær var perfekte. Maria hadde forsvarlige grunner til å si dette. Hun fryktet at de fanatiske medlemmer i Thule og DHvSS selskapene var grepet av Hitler-psykosen, og kunne oppdage at rundiskene faktisk allerede var operative.

Det hastet med å dempe forventningen til at de var flygeklare (kampklare), fordi hun så at de ikke ville nøle med å ta dem i bruk som krigsvåpen.

Professor Schumann klarte på en mesterlig måte å overbevise investorene om at runddiskene på langt nær var ferdige, og trengte å gjennomgå mange forbedringer før de var klare til innsats. Det førte til at runddiskene ble sendt til en hangar i Munchen for videre forbedringer som det het. Men fremdeles var Maria bekymret for at noe kunne tilstøte dem , eller at de ble stjålet.

Dette førte til at Maria og Sigrun begynte å spekulerte i om det var mulig å lage to mindre fartøyer i all hemmelighet, i tilfelle de andre runddiskene ble satt ut av spill. De la frem denne tanken for professor Schumann som straks tente på ideen. Etter en del leting og undersøkelse klarte han til slutt å rekruttere fire pensjonerte ingeniører /vitenskapsmenn til prosjektet. Alle disse hadde bakgrunn fra flyindustrien.

Selv om navnene på ingeniørene i dag er uklare, finnes det opplysninger om hvor de hadde jobbet tidligere.

Den første var en pilot som tidligere hadde jobbet som ingeniør og arkitekt for Messerschitt´s Kokothanki, BF 109 G6-14. Den andre hadde lang erfaring fra Focke-Wulf. Den tredje var fra Heinkel. Og den fjerde kom fra Bayerische Flugzeugwerke, også kjent som Bavarian Aircraft Company.

Alle fire ingeniørene visste hva de gikk til og utviste stor grad av forsiktighet med hensyn til å fortelle for omverden hva de holdt på med.

Et annet problem som løste seg samtidig, var at disse fire ingeniørene hadde omtrent ubegrenset tilgang til materialer som trengtes for å bygge disse to mindre utgavene av det opprinnelige rundflykonseptet. Disse mindre utgavene hadde fått en diameter på åtte og halv meter og fikk betegnelsen RFC1 og RFC2.


En Jenseitsflugmaschine som ble kalt RFC. (bilde(r) -se orig.art.)

Det er blitt bekreftet at en av Maria sine RFC rundfly ble observet så sent som i mars 1945 av to offiserer i det amerikanske forsvaret. Den ene var Oberstløytnant Walter Fellenz som tjenestgjorde i den 42 infanteridivisjonens første bataljon. Obervasjonen ble også bekreftet av Brigader General Henning Linden.

Andre bekreftelser på denne meget hemmelige produksjonen med to mindre rundfly er å finne:

a. OSS filene. (Office of Strategic Services Personnel Files from World War II)
b. CIA Helms filer.
c. Bekreftelse av Dr. Eugene Sanger
d. Bekreftelse av Major Eric Hartmann
e. Bekreftelse av Oberstløytnant Walter Horton.
f. Og selvsagt Professor Otto Schumann sitt eget vitnesbyrd.

Major Eric Hartmann hadde sittet ti år i russisk fengsel og vendte tilbake til Tyskland i oktober 1955.

Marias RFC fly var enestående også på andre måter. Selve flykroppen var laget av en helt ny metall-legering som gav den overlegne egenskaper. Denne helt nye legeringen som var benyttet på RFC rundflyene, ble fort hemmeligstemplet etter krigen av dem som forsynte seg med rubbel og bit av rundisk kunnskapen. Det er ikke noen kjempestor overraskelse at det var USA som forsynte seg først på øverste hylle med tysk hemmelig teknologi og tyske vitenskapsfolk.

Det innebar også at de tok med seg mesteparten den tyske teknologien som var benyttet til å lage rundiskene, tilbake til Junaiten. Dette inkluderte også alle notater av Maria Orsic.

Operasjon Paperclip var på dette tidspunktet allerede opprettet, og ga mulighet til å gi amnesti til noen få utvalgte nazister som ville jobbe for USA i teknologikampen (den kalde krigen) mot Russland.

Videre ble det besluttet at all informasjon vedrørende Maria Orsic og hennes Jenseitsflugmaschine skulle hemmeligstemples.

”It became a matter of national security”. Fra dette tidspunktet av ble det lagt et lokk over personen Maria Orsic, et lokk som er skrudd godt igjen den dag i dag. Men denne type informasjon er omtrent umulig å forsegle og holde skjult «forever». Den bryter seg frem som en løvetann om våren gjennom asfalt og betong.

Tilbake i USA ble det nedsatt en forskningsgruppe på tre tyske vitenskapsmenn/metallurger som fikk i oppdrag å finne ut av den nye metall legeringen på Maria sine RFC rundfly. Dette prosjektet ble satt under ledelse av Werner von Braun.

Denne hemmelige informasjonen lekket ut til offentligheten så sent som i 2007. Lekkasjen kom fra en gruppe med vitenskapsfolk og metallurger i NASA som blant annet hadde jobbet med Shuttle programmet. De fortalt at de kjente til forskningen på den nye legeringen som hadde pågått under ledelse av Werner von Braun, og som hadde sin opprinnelse fra en tyskbygd «ufo».

På våren 1943 tok noen av ingeniørene som tidligere hadde vært med på suksessen med Jenseitsflugmaschine kontakt med Maria og Sigrun. De var interessert i høre om det var mulig å bruke den fantastiske motoren på Vril Jeger fartøyet i det helt nye bombeflyprosjekt E 555, som var under utvikling.

Til dette svarte Maria Orsic meget bestemt: ”Jeg er ikke interessert i å bombe folk og byer.”
Bombeflyet E.555. (bilde(r) -se orig.art.)


Bombeflyprosjektet gikk da over til å bruke den nye oppfinnelsen, jetmotor.

Nå ville de se på muligheten om en reise til denne planeten lot seg gjennomføre. Alle jentene var villige til å planlegge en tur dit.

Senere på året i desember 1943, deltok Maria og Sigrun på et møte i regi av Vril forbundet i badebyen Kolberg. Hovedformålet med dette møtet var å forholde seg til Aldebaran prosjektet.

Helt fra starten av hadde Maria og de andre jentene fått nøyaktig informasjon om en beboelige planet som gikk i bane rundt stjernen Aldebaran.


Maria Orsic forsvinner sporløst

Så kommer vi til datoen 11. mars 1945. Etter dette tidspunkt er det ingen som har sett noe mer til Maria Orsic. Den noe ville teorien er at Maria, Sigrun, Traute og Heike satte seg inn i fartøyet Vril Jeger 8, i det som skulle forestille en testflyging med passasjerer. Gudrun Jentzsch valgte å bli igjen på grunn av forskjellige årsaker.

Denne testflygingen med fartøyet Vril Jeger 8, benyttet Sigrun til å styre rett mot energiportalen 33-33 som ville lede dem gjennom en dimensjonskanal eller ormehull til Aldebaran. Neste dag var de forsvunnet.

Maria hadde lagt igjen en siste melding til alle medlemmene i Vril-forbundet, hvor det sto: «Ingen av oss er her lenger».

Ingen kan med sikkerhet si at denne hendelsen fant sted, men tanken i seg selv er oppløftendene og skaper rom for fantasien.

Energiportalen 33-33.
Energiportalen 33-33.Maria om religioner og Jesus

Det underlige var også at mange av kirkens toppfolk søkte Maria Orsic om råd. Den katolske presten Konrad Fuchs for eksempel ble så begeistret og bergtatt av Maria, at han senere kalte henne for ”saint” (helgen).

En annen av kirkens tjenere som søkte henne om råd, var den kjente kardinal Michael von Faulhaber som fungerte som erkebiskop i Munchen på slutten av krigen.
Fønikeren Immanuel.(bilde(r) -se orig.art.)

Kardinal Michael von Faulhaber.(bilde(r) -se orig.art.)


Det fortelles at kardinal von Faulhaber og Maria diskuterte temaer langt utenom de tekniske spesifikasjoner hun hadde formidlet i aldebaran-skriftene.

Hun fortalte kardinalen at hun i sin kontakt med lys-vesene fra Aldebaran som hun alltid kalte dem for, også mottok informasjon som hadde med religioner og trosspørsmål å gjøre.

Kardinal von Faulhabers fascinasjon av Maria Orsic’s synskhet og kanaliserings-evner, fikk ham til å spørre om hun ville sette opp en seanse for ham, slik at han kunne komme i kontakt med Franzeiska Streitel, en fransiskaner nonne som døde i 1911.

Høflig, fortalte Maria kardinalen at hun kun kommuniserte med sine utenomjordiske venner; men at hun gjerne ville diskutere med ham hva de utenomjordiske fra Aldebaran fortalte om Gud, religion, den utenomjordiske sivilisasjonen på Jorden, og frelsesspørsmålet for den menneskelige rase, som han var så opptatt av.

Blant annet kom hun inn på Jesus Kristus. Hun fortalte til kardinalens store forskrekkelse at Jesus virkelige navn var Immanuel og at han ikke var jøde. Immanuel var føniker og bosatt i byen Tyre i dagens Libanon og at han var kjent som en stor healer. Jesu (Immanuel) sin mor var selvsagt også føniker, det samme var Maria Magdelena og Immanuels onkel Josef fra Arimatea (Yosef Armathea), også kjent fra bibelhistorien.

En annen opplysning som sikkert også sjokkerte kardinalen, var at Jesus (Immanuel) ikke døde på korset.
Maria Orsics forutsigelser
Pave Benedict XVI (Joseph Ratzinger).(bilde(r) -se orig.art.)


Kardinal von Faulhaber døde i 1952. Tre dager etter hans død ble det funnet et brev fra Maria Orsic av en katolsk nonne. Brevet var datert 7. mars 1944. I brevet hadde Maria skrevet ned noen forutsigelser om fremtiden. Hun spådde blant annet at Joseph Ratzinger en dag ville bli pave. Det bør nevnes at Ratzinger ble ordinert til prest av nettopp kardinal Michael von Faulhaber den 29. juni 1951, seks år etter at Maria var forduftet.

I brevet ber Maria Michael von Faulhaber, om å minne Joseph Ratzinger på å avsløre sannheten om Maria Magdalena når han en gang ville bli utnevnt til pave.
Kardinal Michael von Fulhaber legger her sine hender på hodet til Joseph Ratzinger, den fremtidige Pave Benedict XVI, den 29. juni 1951.

Kardinal Michael von Fulhaber legger her sine hender på hodet til Joseph Ratzinger, den fremtidige Pave Benedict XVI.

Ratzinger ble utnevnt til pave 19. april 2005. Han kalte seg da for pave Benedict XVI. Men pave Benedict XVI kom aldri med noen avslørende sannheter om Maria Magdalena. I stedet måtte han fratre sitt embete før tiden.
Rosett tegninegn til Maria var dette symbolet.(bilde(r) -se orig.art.)

Dette brevet fra Maria Orsic inneholdt også en tegning av en rosett omgitt av to skorpioner.

Dette er i grunnen ganske underlig siden det er symbolet på anunnaki gudinnen Inanna.

Man kan kanskje da lure på hva slags forhold og kjennskap Maria Orsic hadde til Inanna, som også er kjent under flere navn som Ishtar, Astarte, Asjera og Afrodite.


Maria, besatt av tallet 33.33

I venstre hjørnet av brevet hadde Maria skrevet ned nummeret 33.33 som representerte avtalt møtepunkt (rendezvous ) mellom henne og de utenomjordiske. Hva kunne det være Maria Orsic ønsket å formidle til kardinal Michael von Faulhaber, som på det tidspunktet var erkebiskop av Munchen?

Da professeor W.O. Schumann ved en anledning spurte Maria hvorfor han så 33 overalt i skissene hennes, svarte hun ; ”Dette er måten vi kommer dit, fra her.”

Tydeligvis skjønte ikke W.O. Schumann hva hun mente.

Hun forklarte ham at rom- og tids linjen er plassert på den 33. breddegrad rundt jorden. Langs denne breddegraden finner man en”stargate” (stjerneport) hvor det er mulig å unnslippe jordens gravitasjonsfelt og reise til stjernene.

Så la hun til at denne stjerneporten er blitt benyttet i tusenvis av år av utenomjordiske som har besøkt jorden.
Andre tall Maria var meget opptatt av var 0 – 3 – 6 og selvsagt 33.

Etter andre verdenskrig ble Maria Orsic og Nikola Tesla plassert ned i den mørke glemselens kjeller av forskjellige årsaker. De skulle ikke nevnes, ikke snakkes om, helst gå fullstendig i glemmeboken. Og det skjedde med dem begge.

Etter 11.03.1945 er det ingen som har sett mer til Maria Orsic, bortsett fra Erik Bjerke som bor i Gamle Kalvedalsvei i Bergen. Han kan du lese mer om i boken «Metamorfose».

I dag er Nikola Teslas kommet frem fra glemselsens slør, og er blitt viet stor oppmerksomhet takket være internett. Forhåpentligvis vil det samme skje med Maria Orsic en dag?
Rykter om Maria Orsic


Maria Orsics forutsigelser.

Sharon Tate / Maria Orsic. Likhetstrekk? (bilde(r) -se orig.art.)Det finnes mange ubekreftede rykter om Maria Orsic:

She escaped to the hollow earth.
Most likely she escaped to Argentina, changed her name, and lived out the rest of her life there.
Maria Orsic was found dead in Roswell New Mexico in 1947 after an ufo crash.
Maria ble sammen med David Rockefeller etter krigen.
Maria Orsic var Adolf Hitles private medium.

«Before the end of 1945 and the collapse of the Nazi Germany, Maria Orsic left Germany to a destination, only a few trusted associates and followers knew». Maximillien de Lafayette.

”Ekstraordinære påstander krever ekstraordinære bevis”. Carl Sagan.

En annen vinkling på dette sitatet kan være : ”Å grave frem opplysninger om ekstraordinære personer som er fjernet fra historiebøkene, krever en ekstraordinær person.”
Metamorfose boken.Skrevet av
Åge Grønning  21. 10. 2015

 

delkopi av http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/den-utrolige-historien-om-den-gatefulle-maria-orsic/#comments

link to german- with english aut.translation on much stuff on the VRIL-UFOs   |  part 2  |  part 3


Ellers om fysiske kontakter til ALDEBARON - skrevet litt annerledes altså

oversikt
 

mer:/ kopi/backup om Maria O. fra http://www.numerologensverden.no/maria-orsic-og-tallet-33-33/   art av ÅgeGrønning;

Ingen vet hva som skjedde med Maria Orsic...

som forsvant  sporløst i 1945. Mange mener at hun var en nøkkelperson i nasjonalismen i Tyskland fra dens fødsel i 1919 til slutten av 2. verdenskrig og at mer kunnskap om denne mystiske kvinnen kunne ha medført at vi hadde måtte skrive om hele vår samtidshistorie.

Hun ble født med navnet Maria Orsic den  31.10 1895 eller i 1897. Det råder litt usikkerhet rundt fødselsåret.

Maria Orsic har i numerologi navnetall 7, tallet for visdom, forskning, mystikk, spiritualitet, andre dimensjoner, psykologi, clairvoyance, telepati, profeti, intuisjon, å avdekke sannheter, åndelige studier, etterretning, metafysikk og klarsyn.

MO (2)

Marias historie

Faren hennes Tomislav Orsic var en kroatisk immigrant, og moren Sabine Orsic var fra Wien i Østerrike. På begynnelsen av 1900-tallet flyttet familien til Berlin, og noen år senere flyttet de videre til Munchen.

Fra hun var ganske ung søkte Maria Orsic det spirituelle og åndelige. Hun var ivrig etter informasjon som kunne gi henne innsikt i metafysiske emner, og leste det meste hun kom over av litteratur som kunne inspirirere og opplyse henne.

Hun leste blant annet bøker av Helena Blavatsky, Rudolf Steiner, George Bernard Shaw og Edward B. Lytton.

Både med sitt blotte nærvær og med sin store kunnskap og innsikt, bergtok Maria Orsic de fleste hun møtte på sin vei.

I mainstream-historie eksister hun ikke. Hun er knapt nok en myte, og blir så vidt omtalt som et medium som lirte fra seg en mengde med fjas eller mambo jambo, som noen sier. Virkeligheten er her snudd på hodet.

La oss se litt på hvem hun hadde kontakt med i sin tid og hva disse fortalte om sitt møte med henne.

 • Den katolske presten Konrad Fuchs: ”Maria Orsic er det nærmeste jeg har kommet en ”saint” (helgen).
 • Erkebiskop av Munchen, Michael von Faulhaber: ”En av de mest fascinerende personer jeg har møtt.”
 • Eva Peron: ”Maria Orsic er unik, en overjordisk skjønnhet.
 • Charles Lindbergh: ”Blendende vakker”.
 • Heinrich Himmler: ”Maria Orsic er en farlig gal heks”.
 • Prinsesse Stephanie Marie von Hohenlohe: ”A stunning beauty”.
 • Presidenten for “Psychial Research», London, Elanor Sidgwick 1932: ” A genuine medium and psychic.”

josip1En annen celeber person som kjente godt til hva Maria Orsic sto for, var den jugolslaviske marskalk Josip Broz Tito. Han var statsleder i Jugoslavia fra slutten av andre verdenskrig og frem til sin død i 1980, formelt i rollene som statsminister 1945–1963 og president 1953–1980 Han sendte henne to meldinger i sin tid som hun svarte på.

Dette var noe Tito fortalte i sin korrespondanse med sin venn Nikola Tesla. Kanskje det var denne informasjonen fra Tito, som la grunnlaget for kontaken mellom Nikola Tesla og Maria Orsic.

Da Nikola Tesla døde i 1943, ble det på hotellværelset han bodde (nr. 3327, 3x3x3=27) på i New York funnet en mengde med brev fra personer han hadde kontakt med over hele verden. Det ble også funnet mange brev fra Maria Orsic. Nikola Teslas patentnr. for radio var 645576. Summerer man tverrsummen tallene, får man også 6+4+5+5+7+6 = 33.

tesla1Hvor kan disse brevene ha tatt veien, og hvem har tatt vare på dem?

Fra 1945 av ble hun en ikke eksisterende person. Alle historiske opptegnelser om henne fra da av ble slettet. Ikke noe oppslagsverk eller leksikon nevner henne med et eneste ord.

Synes du det er underlig? Kan det være ren tilfeldighet, eller kan det være at noen med vitende og vilje har prøvd å fjerne hennes eksistens fra Jordens overflate? Hvis så er, er det naturlig å spørre, hvorfor det? Var hun, eller er hun kanskje fremdeles en trussel for noen?

Hva var det som gjorde Maria Orsic så unik og eksepsjonell?

Lysvesener fra filmen "Knowing".
Lysvesener fra filmen «Knowing».

Det hele begynte en vårdag i 1917 da Maria var 19 år. Det var sent på ettermiddagen at hun plutselig falt om i en slags bevisstløs tilstand eller transetilstand som kunne minne om koma, uten noen spesiell grunn eller foranledning. Det fortelles at hun befant seg i denne tilstanden et par timer før hun begynte å komme til seg selv.

Da hun var fullt og helt tilbake, fortalte hun moren med stor begeistring at hun hadde sett noen lysvesener som ikke var av denne verden. De hadde snakket til henne og fortalt at de ville besøke henne igjen når hun følte seg litt bedre. Men før de forlot henne hadde de snakket til henne på et språk hun ikke forstod. Da moren hørte dette, ville hun ikke tro henne. Hun mente bestemt at datteren fabulerte, siden hun hadde hatt et illebefinnende.

transe1

Det var fra dette tidspunket at Maria skjønte at noe ekstraordinært var kommet inn i livet hennes.  Lysvesenene kom tilbake som de hadde lovet, og kommuniserte med henne. Kontakt med dem oppnådde hun både i en dyp transetilstand og i varierende grader av bevissthet. Det virker som om disse lysvesene valgte å brukte god tid på å la Maria bli kjent med dem.

Utover i denne kontakten tilegnet Maria seg ny kunnskap om mange emner, som var med på å heve hennes kosmiske bevissthetsnivå. Lysvesene gav henne blant annet råd om å prøve forskjellige typer av meditasjon, og hvordan hun kunne øve seg opp til å utvide og endre sin bevissthet.

Etter hvert fikk Maria vite at disse lysvesene hadde vært på reise rundt i universet, og i tilegg også besøkt andre universer og andre dimensjoner.

ufo10

De fortalte til Marias store overraskelse at de hadde hersket på Jorden for mange tusener av år siden. Med tiden hadde de ervervet seg mye kunnskap og utviklet et høyt nivå av innsikt om hvordan universet er satt sammen og fungerer.

All denne kunnskapen om universet sammenfattet de i ordet Ansekadu-ra-abra.
A – Anse som betyr storslått.
B – Kadu, som betyr muligheter, og å være i stand til.
C – Ra, som betyr himmelsk, gudfryktig.
D – Abra, som betyr å krysse, gå over, forflytte seg fra et sted til et annet.

Dette var en meget hektisk periode i livet til Maria hvor mye skjedde på kort tid. Marias fire nære venninner som delte hennes interesse for det spirituelle og metafysiske, ble omgående gjort kjent med kontakten hun hadde med de utenomjordiske lys-vesene.

vriljentene

Det gikk ikke lang tid før denne venninnegruppen var et hett samtaletema rundt om i Tyskland.

Foruten Maria Orsic besto gruppen av Sigrun Kuenheim, Traute A. Blom, Heike Erhardt og Gudrun Jentzsch.

Lys-vesenene gav Maria informasjon på mange områder, blant annet om helse og kosthold. Det var på denne tiden at Maria og hennes venninner gikk over til å bli vegetarianere og valgte å avstå fra alkohol. De lot håret vokse og kledde seg noe utradisjonelt.

Maria fortsatte å motta meldinger. De ble formidlet til henne både telepatisk, gjennom kanalisering og ved automatskrift.

meldingene1

Lysvesene fortale at de hadde sin opprinnelse i stjernebildet Tyren på en planet som gikk i bane rundt stjernen Aldebaran. På begynnelsen på året 1919 hintet de frempå at de snart ville gi Maria en nyhet som ville bli banebrytende på mange områder.

Og nyheten kom, noen måneder senere. Det startet med at Maria plutselig begynte å kanalisere meldinger som hun ikke skjønte noe av. Møysommelig skrev hun ned alt hun så og hørte.

 

Det var tegn og symboler i et slags ordnet system.

Lysvesene fortalte Maria at de ville gi henne en formel på hvordan det var mulig å bygge en Vimana, som er betegnelsen på et fartøy som kan fly blant annet ved hjelp av antigravitasjon.

Tavler med gamle språk befinner seg også Cern.
Tavler med gamle språk befinner seg også CERN.

Lysvesene valgte å formidle formelen på et gammelt utdødd språk, kanskje fordi de da visste at imformasjonen ville vekke oppsikt og bli tatt på alvor. De anmodet Maria om å søke hjelp slik at Vimanaprosjektet kunne komme i gang.

Den første Maria kontaktet og viste det kanaliserte materialet til, var faren Tomislav Orsic som på det tidspunktet jobbet på universitet i Munchen.

Han så med en gang et stort potensiale, og ba Maria om å skrive ned alt hun kunne huske av tegn og symboler hun hadde mottatt, slik at han fikk en bedre forståelse av hva det hele handlet om.

Det tok Maria to dager å notere ned alt hun hadde hørt og sett for sitt indre øye. Det dreide seg om dusinvis av skisser og illustrasjoner av flygende fartøyer, sirkulære vinger, hjul, diverse formler og diagrammer, mengder med tall, forskjellige målinger og mye mer.

På nytt viste Maria faren hva hun hadde notert, og han ble sjokkert og henrykt over det han fikk se. Dette ble begynnelsen på en enorm prosess som kom til å involvere dusinvis av eksperter på mange vitenskapelige områder, for i det hele tatt å få oversatt og kodet formelen som var gitt henne.

Zecharia Sitchin med sumerisk tavle
Zecharia Sitchin med sumerisk tavle

Tomislav Orsic tok med seg litt av materialet på jobben, og viste det til Professor Winfried.O.Schumann, en kjent vitenskapsmann som underviste ved universitet. Kanskje det ikke var helt tilfeldig at W.O. Schumann ble involvert i prosjektet. Takket være ham ble det satt fortgang i arbeidet med få tolket og oversatt materialet til tysk.

På kort tid ble det ordnet med møter med forskjellige folk, eksperter, grupper og foreninger.
Det aller første møtet skjedde den 16. september 1919 mellom W.O. Schumann og Maria Orsic på en kafe like i nærheten av det tekniske universitetet i Munchen.

Det var et møtet hvor Maria gikk rett på sak og spurte professor Schumann om han var interessert i å utforske muligheten til å bygge et super fly. Han ble perpleks over Maria sitt direkte spørsmål og avviste på ingen måte muligheten til å bygge et slikt superfly, men han trengte mer informasjon som han sa. Slik Professor Schumann så det, var det noen viktige hindringer som måtte ryddes av veien før de kunne komme i gang. Han nevnte fire punkter.

 1. Alle meldingene Maria hadde mottat på et fremmed språk, måtte bli oversatt nøyaktig.
 2. Alle bilder Maria hadde mottat telepatisk måtte bli tolket og forklart på en vitenskapelig måte.
 3. Å ta kontakt med vitenskapsfolk innen forskjellige vitenskapelige grener som kunne være med å dekode og forklare de tekniske dataene, og som ville forstå hvordan dette fartøyet kunne bygges.
 4. Sikre finansiering fra kilder som ikke hadde tilknytning til myndighetene.

Oldtidens Sumer rommer mange hemmeligheter.
Oldtidens Sumer rommer mange hemmeligheter.

Dette var planen som skulle følges, og slik ble det Det andre møtet fant sted noen dager senere den 19. september, igjen mellom Maria Orsic og W.O. Schumann. På dette møtet overleverte Maria noen få sider av materialet hun hadde mottat på et fremmed språk. Schumann gjenkjente deler av skriften og mente at det måtte være akkadisk eller sumerisk.

Professor Schumann ble så begeistret for det han fikk se at han lovet å ta kontakt med en av verdens ledende esperter på semittiske språk, Dr. Professor Friedrich Delitzsc.

På det tredje møtet som ble holdt onsdag 17. desember 1919 i en jakthytte i nærheten av Brechtgarden, var foruten W.O. Schumann, en rekke fornemme personer fra forskjellige selskaper tilstede. Blant annet folk fra Thule selskapet, og en liten kontingent fra foreningen som kalte seg for DHvSS. Det var også en del språkeksperter fra Pan Babylonisk selskap tilstede.

En vimana.
En 'vimama.'

Straks de fikk se Maria sine kanaliserte meldinger, kunne de fortelle at deler av teksten var på sumerisk, mens andre deler igjen var på et gammel templar språk som noen av dem tolket til å være Ana´kh, en eldre versjon av sumerisk, som noen mener er det språket anunnakiene snakket.

Mens ekspertene klødde seg i hodet av forundring, kunngjorde Maria Orsic at Sigrun Kuenheim i en endret bevissthetstilstand allerede flere uker i forveien, hadde oversatt noen sider av det mystiske språket til tysk.

Forventningen og nysgjerrigheten steg da til de store høyder i den gamle jakthytten ved foten av Alpene.
Klaus Haushofer leste opp den tyske teksten for de tilstedeværende som Sigrun hadde oversatt til tysk. Det fikk dem til å sperre opp øynene. Meldingene fra denne utenomjordiske sivilisasjoenen hadde kommet som et sjokk på dem.

Teksten inneholdt spesifikk informasjon og klare formler av teknisk karakter på hvordan det er mulig å konstruere et antigravitasjons fartøy, en Vimana som de utenomjordiske selv kalte fartøyet. Instruksjonene inneholdt også en mengde med tekniske tegninger som illustrerte viktige komponenter.

mo5

Det ble et fjerde og et femte møte før arbeidet med å oversette og kode meldingene tok til. På dette tidspunktet var det få personer Maria Orsic hadde full tiltro til, men en av dem var Dr. W.O.Schumann, som nærmest var blitt som en farsfigur for henne, og som alltid var et fast innslag på alle disse forberedende møtene som ble holdt.

Det var i denne perioden at det ble klart for Maria at lysvesene sendte henne og de fire venninnene hennes en invitasjon om å komme til Aldebaran. Invitasjonen ble ikke formidlet til henne gjennom vanlig telepatisk kontakt eller ved kanalisering, men var mer en følelse eller tilstand hun kjente inne i seg. Hun formidlet da straks videre denne invitasjonen til de andre. Det vakte stor glød og begeistring hos samtlige, og fra da av kalte de denne invitasjonen bare for Aldebaran prosjektet.

mo3
Sigrun poserer her foran en Vril-jeger.

Noen av planetens beste eksperter på på kileskrift og gamle utdødde språk som sumerisk og akkadisk, var med på å oversette Maria sine skrifter som fra da ble kalt for aldebaranskriftene. En av dem som spilte en vesentlig rolle i denne forbindelse var Dr. Professor Friedrich Delitzsc.
Disse tekstene inneholdt «gjennomførbare vitenskapelige formler», som ble undersøkt, studert, sjekket, verifisert og tolket av blant annet tyske professorer som underviste i München og Berlin.

Også forskere og professorer ved andre prestisjetunge universiteter som for eksempel i Canada, Storbritannia og Amerika, måtte erkjenne at aldebarantekstene inneholdt vitenskapelige gjennomførbare formler.

Alderbarantekstene innholdt også mange koder og symboler som utfordret datidens eksperter på kodeknekking og symbolspråk. Ekspertpanelet på 20-tallet som bidro med sin kompetanse var blant andre :
Dr. Dennis Gabor, Norbert Wiener, Isaac Asimov, Nicola Tesla, Alan Turing, Agnes Meyer Drisoll, Kurt Blome, Hans Freudental, Dr. Vannevar Bush, Dr. Willard Van Orman Quine, Karl Haushofer, Dr Walter Johannes Stein, Dr. Ludwig Lewin, Rudolf Steiner, Karl Harrar og mange flere.

mo7

Senere fattet også president Harry S.Trumans egen språkekspert Charles Bohlen, interesse for aldebaran-skriftene.

Da all kodeknekkingen og oversettingen fra sumerisk var ferdig, begynte selve jobben med å bygge dette fartøyet som de hadde fått full informasjon om. I følge Maria Orsic-eksperten Maximillien de Lafayette, hadde Maria Orsic og Nicola Tesla kontakt pr. brev. Kanskje var det slik at Nikola Tesla gav noen råd i forbindelse med byggingen av Haunebu og Vril fartøyene som de ble kalt.

Prototypen på det første fartøyet sto allerede ferdig i juni 1922. Prøveflygningen ble en eneste stor nedtur, siden den ikke fungerte slik man trodde. Her er det undertegnede tror at Maria Orsic kontaktet Nikola Tesla og fikk gode råd fra ham.
Det skulle gå ytterligere 12 år med prøving og feiling før den første bemannede testflygingen fant sted med «RFZ–1» (RundFlugZeug), som den flygende diskformede gjenstanden ble kalt. Frem til annen verdenskrigs begynnelse i 1939, hadde det blitt produsert en rekke varianter av den første «RFZ –1» (RundFlugZeug) modellen.

vriljentene

Fremdriftsystemet sies å ha vært prinsippet om implosjon, og (kanskje Nikola Tesla her bidro med noen råd?) Antigravitasjon var fremdeles på et mekanisk stadium, noe de hadde klart å få til ved hjelp av to store vertikalt roterende tanker som ble fylt med kvikksølv.

I 1939 gikk produksjonen over i en ny fase. Hitler ønsket å bruke denne nye teknologien til å vinne krigen. Det skulle vise seg å bli vanskeligere enn han hadde regnet med. For det første hadde disse lysvesene gitt klare meldinger om at de valgte ut sine testpiloter selv. Inntil nå hadde det kun vært to av dem, Sigrun, og et annet medlem av Vril foreningen, Lothar Waiz.
Høsten 1939 kom «RFZ-5» som også ble kalt for «Haunebu 1». Siden kom «RFZ- 6» eller «Haunebu 2». Alle disse modellene hadde et mekanisk antigravitasjons system drevet av to vertikalt roterende kvikksølvtanker.

haunebu
Haunebu

En oppgradering på den tiden, var at de to vertikalt roterende tankene eller sentrifugene med kvikksølv, ble erstattet med superflytende helium 3, etter anvisning fra de utenomjordiske. Denne heliumstypen skilte seg ut fra vanlig helium 4, ved at kjernen kun består av to protoner og et nøytron. Helium 3 var en av mange nyvinninger som bidro til at Haunebo-prosjektet ble skrinlagt til fordel for Vril Jeger fartøyene.

I desember 1943 deltok Maria og Sigrun på et møte i regi av Vril forbundet i badebyen Kolberg. Hovedformålet med dette møtet var å forholde seg til Aldebaran prosjektet. Helt fra starten av hadde Maria og de andre jentene fått nøyaktig informasjon om en beboelige planet som gikk i bane rundt stjernen Aldebaran.

Nå ville de se på muligheten om en reise til denne planeten lot seg gjennomføre. Alle jentene var villige til å planlegge en tur dit.

Så kommer vi til datoen 15. mars 1945. Etter dette tidspunkt er det ingen som har sett noe mer til Maria Orsic.

Teorien er at Maria, Sigrun, Traute og Heike satte seg inn i fartøyet Vril Jeger 8, i det som skulle forestille en testflyging med passasjerer. Gudrun Jentzsch valgte å bli igjen på grunn av forskjellige grunner.

mo1
Denne testflygingen med fartøyet Vril Jeger 8, benyttet Sigrun til å styre rett mot energiportalen 33-33 som ville lede dem gjennom en dimensjonskanal eller 'ormehull' (4-5.dim/'astral' -  snarvei  -se ca halveis ned på denne om det) til Aldebaran. Neste dag var de forsvunnet.

Maria hadde lagt igjen en siste melding til alle medlemmene i Vril-forbundet, hvor det sto: «Ingen av oss er her lenger».

Ingen kan med sikkerhet si at denne hendelsen fant sted, men tanken i seg selv er oppløftende. Det underlige var også at mange av kirkens toppfolk søkte Maria Orsic om råd. Den katolske presten Konrad Fuchs for eksempel ble så begeistret og bergtatt av Maria, at han senere kalte henne for ”saint” (helgen).
En annen av kirkens tjenere som søkte henne om råd, var den kjente kardinal Michael von Faulhaber som fungerte som erkebiskop i Munchen på slutten av krigen.

FAULHABER
Kardinal Michael von Faulhaber

Det fortelles at kardinal von Faulhaber og Maria diskuterte temaer langt utenom de tekniske spesifikasjoner hun hadde formidlet i aldebaran-skriftene.

Hun fortalte kardinalen at hun i sin kontakt med lys-vesene fra Aldebaran som hun alltid kalte dem for, også mottok informasjon som hadde med religioner og trosspørsmål å gjøre.

Kardinal von Faulhabers fascinasjon av Maria Orsic’s synskhet og kanaliserings-evner, fikk ham til å spørre om hun ville sette opp en seanse for ham, slik at han kunne komme i kontakt med Franzeiska Streitel, en fransiskaner nonne som døde i 1911.

Høflig, fortalte Maria kardinalen at hun kun kommuniserte med sine utenomjordiske venner; men at hun gjerne ville diskutere med ham hva lysvesene fra Aldebaran fortalte om Gud, religion, den utenomjordiske sivilisasjonen på Jorden, og frelses-spørsmålet for den menneskelige rase, som han var så opptatt av.

Jesus sies å ha vært 33 år da han døde i år 33 før kristus den 3. april
Jesus/Immanuel sies å ha vært 33 år da han døde

Maria om religioner og Jesus

Kardinalen var både ivrig og engstelig på samme tid etter å høre hva Maria kunne fortelle ham om Gud, Jesus Kristus, religioner og spesielt kristendommen. Maria etterkom hans ønske og fortalte.

Blant annet kom hun inn på Jesus Kristus. Hun fortalte til kardinalens store forskrekkelse at Jesus virkelige navn var Immanuel og at han ikke var jøde.  Immanuel var føniker og bosatt i byen Tyre i dagens Libanon og at han var kjent som en stor healer. Jesu (Immanuel) sin mor var selvsagt også føniker, det samme var Maria Magdelena og Immanuels onkel Josef fra Arimatea (Yosef Armathea), også kjent fra bibelhistorien.

En annen opplysning som sikkert også sjokkerte kardinalen, var at Jesus (Immanuel) ikke døde på korset.
Kardinal von Faulhaber døde i 1952. Tre dager etter hans død ble det funnet et brev fra Maria Orsic av en katolsk nonne. Brevet var datert 7. mars 1944.

Ratzinger
Joseph Ratzinger

Marias forutsigelser

I brevet hadde Maria skrevet ned noen forutsigelser om fremtiden. Hun spådde blant annet at Joseph Ratzinger en dag ville bli pave. Det bør nevnes at Ratzinger ble ordinert til prest av nettopp kardinal Michael von Faulhaber den 29. juni 1951, seks år etter at Maria var forduftet.

I brevet ber Maria von Faulhaber, om å minne Ratzinger på å avsløre sannheten om Maria Magdalena når han en gang ble utnevnt til pave. Ratzinger ble utnevnt til pave 19. april 2005. Han kalte seg da for pave Benedict XVI. Men pave Benedict XVI kom aldri med noen avslørende sannheter om Maria Magdalena. I stedet måtte han fratre sitt embete før tiden.

rosettDette brevet fra Maria Orsic inneholdt også en tegning av en rosett omgitt av to skorpioner. Dette er i grunnen ganske underlig siden det er symbolet på anunnaki gudinnen Inanna. Man kan kanskje da lure på hva slags forhold og kjennskap Maria Orsic hadde til Inanna, som også er kjent under flere navn som Ishtar, Astarte, Asjera og Afrodite.

Maria, besatt av tallet 33.33

I venstre hjørnet av brevet hadde Maria skrevet ned nummeret 33.33 som representerte avtalt møtepunkt (rendezvous ) mellom henne og de utenomjordiske.

Det store spørmålet blir da hva Maria Orsic ønsket å formidle til kardinal Michael von Faulhaber, som på det tidspunktet var erkebiskop av Munchen?

Da professeor W.O. Schumann ved en anledning spurte Maria hvorfor han så 33 overalt i skissene hennes, svarte hun ; ”Dette er måten vi kommer dit, fra her.” Tydeligvis skjønte ikke W.O. Schumann hva hun mente.

Hun forklarte ham at rom- og tids linjen er plassert på den 33. breddegrad rundt jorden. Det er kun langs denne breddegraden man finner en”stargate” (stjerneport) hvor man kan unnslippe jordens gravitasjonsfelt og reise til stjernene.

orsic33Så la hun til at denne stjerneporten er blitt benyttet i tusenvis av år av utenomjordiske som har besøkt jorden. Andre tall Maria var meget opptatt av var 0 – 3 – 6 og selvsagt 33.

Etter andre verdenskrig ble Maria Orsic og Nikola Tesla plassert ned i den mørke glemselens kjeller av forskjellige årsaker. De skulle ikke nevnes, ikke snakkes om, helst gå fullstendig i glemmeboken. Og det skjedde med dem begge.

Etter 15.03.1945 er det ingen som har sett mer til Maria Orsic, bortsett fra Erik Bjerke som bor i Gamle Kalvedalsvei i Bergen. Han kan du lese mer om i boken «Metamorfose».

I dag er Nikola Teslas navn trukket ut fra glemselsens slør og er blitt viet stor oppmerksomhet takket være internett. Forhåpentligvis vil det samme skje med Maria Orsic, så tusen takk for at du deler artikkelen.

mestertallet-33Forskjellige rykter.

 • She escaped to the hollow earth.
 • Most likely she escaped to South America, changed her name, and lived out the rest of her life there.
 • Maria Orsic was found dead in Roswell New Mexico in 1947 after an ufo crash.
 • Maria ble sammen med David Rockefeller etter krigen.

 

Forfattet av: Forfatter Åge Grønning 03.10.2015

Kilder og lenker: